onsdag 10 februari 2010

JIPPI


Pistonhead säljs på systembolaget sedan 10 dagar och vi behöver redan tappa upp mer med andra ord försäljningen går som hejsan! JIPPI! Nu är det inte bra jag och DN som gillar den! men ingen fara 750 hl PISTONHEAD är påväg! Vem vet detta kanske ger mer smakoch det kommer fler varianter?!

6 kommentarer:

  1. Hm, jag har varit på två bolag i Malmö idag där det har varit ganska många flaskor kvar. Är det vi skåningar som inte köper den eller säljer ni även bra i Malmö?

    Och det vore kul om ni gjorde fler öl, men då får ni gärna satsa på ännu mera smak!

    SvaraRadera
  2. Jag har sett att det ska släppas en Pistonhead Summer Brew senare i år. Den får gärna vara mer humligare för den varianten som finns nu är ganska smaklös.

    SvaraRadera
  3. Vi säljer även bra i skåne.

    Ja Pistonhead summer...jag skall berätta mer om den senare i bloggen. Men ja där är mer humle i den, den är betydligt blommigare.

    Men att pistonhead spring edition är smaklös håller jag inte med om! Det beror naturligtvis helt vad man jämnför med, men när jag gör öl handlar det om att ha balans i brygden inte döja eventuella felsmaker med en jätte giva bitter eller aromhumle! utan en väl balanserad brygd för alla sinnen!

    SvaraRadera
  4. Tjenare Rickard!
    jag köpte 5 flaskor Piston Head när jag hade kompisar hemma och vi gillade den alla riktigt god. I fredags hade jag en ölprovning och då tog jag med Piston head och alla på provningen tyckte att det var en alldeles utmärkt öl så jag har nog skapat 15 nya konsumenter...
    Ha det
    Christian Åhman

    SvaraRadera
  5. Hej Richard!

    Hur rekommenderar du att Pistonhead hälls upp?

    // V

    SvaraRadera
  6. Hej

    Som allt öl skall även Pistonhead hällas upp rakt ner i glaset så det bildas ett kraftigt skum och aromerna får chans att utveckla sig.

    SvaraRadera